Hírlevél 2014

Tisztelt Kolléganők, tisztelt Kollégák!

Közös munkánk megkönnyítése érdekében néhány gyakran felmerülő kérdésre válaszolok ebben a levélben.

  1. Mindenkit érintő probléma, hogy hétvégén, ünnepek közeledtével milyen munkarendben üzemelnek a szolgáltatók. A hosszú hétvégék, a nagy ünnepek idején mindig küldök körlevelet és a honlapra is felkerül a labor nyitvatartási ideje. Részletesen erről az alábbi link alatt olvashattok: http://www.duobakt.hu/penteki-es-hetvegi-munkarend
    Kiemelem, hogy bőrkaparékot, bélsarat hét végén általában nem dolgozunk fel.

  2. Az általatok beküldött minták eredményeinek elkészülési idejéről is olvashattok a honlapon:
    http://www.duobakt.hu/eredmenyek-atlagos-elkészulesi-idejerol
    Különösen figyelmetekbe ajánlom a bőrkaparékokra vonatkozó részt, mivel e mintákkal kapcsolatban nagyon sok telefonhívást, érdeklődést kapunk, illetve számos félreértést tapasztalunk.

  3. Minden mintára vonatkozóan (humán, terápiás kutya is!) a kísérőlap mellékelése elengedhetetlen! A feldolgozási folyamat nem tud elindulni (más laborokhoz hasonlóan), ha a mintának nincs kísérőlapja! A laborban ezzel tudjuk azonosítani, nyomon követni illetve a leletet végül elküldeni. Ha belegondoltok, humán laborokban elküldik, visszautasítják a kísérőpapír nélkül érkező mintákat, betegeket... A tulajdonosok által nálunk elvégzett papírmunkára nem vagyunk berendezkedve, és árainkban is nehezen tudjuk érvényesíteni.

Kérlek Benneteket, tanulmányozzátok át a levelet a mellékelt linkekkel együtt, hogy a továbbiakban is hatékonyan együtt tudjunk dolgozni! Kérdéseitekkel bizalommal forduljatok hozzám!

Figyelmeteket, megértéseteket köszönöm:

 

Lajos Zoltán