Elérhetőségeink

Kapcsolat, elérhetőségTelefonszám: 06-28-636-024.

Szakmai konzultáció: 06-30-242-4842 (dr.Lajos Zoltán), 06-30-944-4830 (dr.Mikecz Andrea)

E-mail: duobakt@duobakt.hu, duobakt.iroda@gmail.com

Honlap: www.duobakt.hu .

Postacím: 2112 Veresegyház, Pf. 61.
Csomagot általában felesleges küldeni, mivel a túlméretes, amorf levél is kézbesíthető postafiókra. Ha mégis MPL csomagot adtok fel, postán maradóra, vagy a tényleges (fizikai) címre kell küldeni, ez alább olvasható.

Fizikai cím: 2112 Veresegyház, Salamon u. 30. (Google Maps: J7X8+MQ Veresegyház). Itt az állatorvosi rendelők munkatársai vagy futárszolgálatok által munkaidőben hozott mintákat tudjuk átvenni. Munkaidő: 10-18 óra között, munkanapokon.
Tulajdonosokat csak állatorvosi beutalóval és csak sürgős, életveszélyes esetekben fogadunk, állatorvosukkal való egyeztetés után. Ezért kérjük, hogy tulajdonosoknak elérhetőségeinket NE ADJÁTOK MEG!

 Átvételi pontok Budapesten: 

  • Gizmók Állatorvosi Rendelők, 1042 Budapest, Árpád út 16., munkanapokon 9-19 óra között.
  • Állatorvostudományi Egyetem Laboratóriuma, munkanapokon 8-16 óra között.  (A Laboratórium a Kórélettani és Onkológiai Tanszék laborja.)

Az összesítve fizető kollégák mintáikat fizetés nélkül adhatják le e pontokon és a minták elszállítása is ingyenes. Minden más minta vizsgálata helyben egyszerűsített árjegyzék szerint fizetendő.

Saját futár: Igény esetén munkanapokon hívhatjátok futárunkat, Tarpai Csabát. Célszerű már előző este igényelni a szolgáltatást. Telefonszám: 06-20-353-6747. A díjakat Csabával kell egyeztetni. Esetleges panaszaitokat, észrevételeiteket kérjük feltétlenül jelezzétek nekünk is!

Praxislab: A Praxislab Kft.-nél is megrendelhetitek a DB Labor vizsgálatait, az eddig megszokott módon. Ekkor a Praxislab által megbízott futárszolgálat juttatja el hozzánk a mintákat.