Laboratóriumunk újra nyitva

Átmeneti hiba - a megoldáson dolgozunk.

Hívja a labor számát: 06-28-636-024.

Kedves Kollégák!

 
Megköszönve eddigi türelmeteket és megértéseteket az alábbiakról tájékoztatunk Benneteket.
  1.  Laboratóriumunk 2019.09.25.-től újra fogadja mintáitokat.
  2.  Elérhetőségeink a következők:
Telefonszám: 06-28-636-024 .  Továbbra is élnek dr.Lajos Zoltán és dr.Mikecz Andrea ismert számai. Utóbbiakat elsősorban szakmai konzultáció céljából hívjátok!
E-mail címeink változatlanok. Honlap: www.duobakt.hu . A honlapot hamarosan aktualizáljuk.
Postacím: 2112 Veresegyház, Pf. 61. Csomagot általában felesleges küldeni, mivel a túlméretes, amorf levél is kézbesíthető postafiókra. Ha mégis MPL csomagot küldtök, postán maradóra, vagy a tényleges (fizikai) címre kell küldeni, ez alább olvasható.
Fizikai cím: 2112 Veresegyház, Salamon u. 30. Itt az állatorvosi rendelők munkatársai vagy futárszolgálatok által hozott mintákat tudjuk átvenni. Tulajdonosokat csak állatorvosi beutalóval és csak sürgős, életveszélyes esetekben fogadunk, állatorvosukkal való egyeztetés után. Ezért kérjük, hogy tulajdonosoknak elérhetőségeinket NE ADJÁTOK MEG!
 
Átvételi pontok Budapesten: 
  • Gizmók Állatorvosi Rendelők, 1042 Budapest, Árpád út 16., munkanapokon 9-19 óra között.
  • Állatorvostudományi Egyetem Laboratóriuma, munkanapokon 8-16 óra között.  (A Laboratórium a Kórélettani és Onkológiai Tanszék laborja.)
Az átvételi pontokkal kapcsolatban hamarosan részletes tájékoztatás is kiküldésre kerül. Az összesítve fizető kollégák mintáikat fizetés nélkül adhatják le e pontokon és a minták elszállítási is ingyenes.
Saját futár: Igény esetén munkanapokon továbbra is hívhatjátok futárunkat, Tarpai Csabát. Célszerű már előző este igényelni a szolgáltatást. Telefonszám: 06-20-353-6747 . A díjakat Csabával kell egyeztetni. Esetleges panaszaitokat, észrevételeiteket kérjük feltétlenül jelezzétek nekünk is!
Praxislab: A Praxislab Kft.-nél is megrendelhetitek a DB Labor vizsgálatait, az eddig megszokott módon. Ekkor a Praxislab által megbízott futárszolgálat juttatja el hozzánk a mintákat.
Őszintén reméljük, hogy a továbbiakban is kiérdemeljük bizalmatokat. 
 
Köszönettel és üdvözlettel:
 
Lajos Zoltán és a DUO-BAKT Labor csapata