Decemberi munkarend

Tisztelt Kolléganők, Kollégák!

 

Az áthelyezett holnapi (12.07) és 12.14. szombati munkanapokon futárunk, Csaba nem dolgozik, így a gyűjtőpontokra leadott vagy beküldött minták hétfőn jutnak el laboratóriumunkba.
Ha sürgős minta lenne, laborunkban Veresegyházon személyes átvétel, illetve a Praxislabon keresztül való beküldés továbbra is lehetséges.

Szép hétvégét kívánunk!
Duo-Bakt labor csapata 

Ezúton értesítünk Benneteket, hogy a most esedékes három napos „hosszú hétvégén” laboratóriumunk nem a szokásos munkarendben dolgozik.Ezeken a napokon postai kézbesítés nincs, és a saját szállítási rendszerünk nem dolgozik.

2019.11.01.-én, pénteken laboratóriumunk Veresegyházon 15 óráig tudja fogadni mintáitokat. Szombati munkarendben működünk, azaz bőrkaparékot és bélsarat nem dolgozunk fel.

A továbbiakban 02.-én és 03.-án (szombat-vasárnap) a labor zárva tart, csak üzemviteli munkát végzünk. Ha ekkor sürgős mintát szeretnétek hozzánk eljuttatni, kérjük, hogy előtte velünk egyeztessetek!  Ekkor az egyeztetés alapján leadott fontos minta (pl. hasűri-, mellűri váladék, hemokultúra) feldolgozását elvégezzük.

Tájékoztatásul jelezzük, hogy a bőrkaparékok, transzportos tamponminták és a bélsár különösebb károsodás nélkül hűtőben megvárhatják a következő szállítási napot, hétfőt.

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

                                                                                                  DUO-BAKT LABORATÓRIUM
                                                                                                              csapata