Hírek

Mintaleadás átvételi pontokon

Kedves Érintettek!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a Duo-Bakt Laborba szánt mintáitokat a következöképpen adhatjátok le, így ezek még tárgy napon átszállításra kerülnek hozzánk!

ÁTE Belgyógyászati Labor, (Kórélettani és Onkológiai Tanszék)
munkanapokon 12 óráig.

Adatkezelési tájékoztató, beleegyezés adatkezelésbe

A Duo-Bakt Laboratórium szerződéses kötelezettség (vizsgálat megrendelés) teljesítése jogcímén nem kezeli az eb tulajdonosának, tartójának személyes adatait, csak nevét rögzíti, mivel azt előírja az Állategészségügyi Szabályzat.

A laboratóriumba érkező vizsgálat-kérő lapok ezért személyes adatként legalább a tulajdonos nevét tartalmazzák, de azt tartalmazniuk kell. Mindez azt is jelenti, hogy ez bekerül a MEDBAKTER Mikrobiológiai Nyilvántartó Programba.

Fizetési feltételek és módok

Fizetési feltételek és módok

Laboratóriumunkba kétféle módon kerülhet minta a díjak rendezése szempontjából.

Terápiás kutyák vizsgálatának díjszabása

 

Terápiás kutyák szűrővizsgálatának díjszabása

 

 

Hírlevél 2017/1

Tisztelt Kolléganők, tisztelt Kollégák!

Március elsejével átstrukturáltuk a levelezési rendszerünket a hatékonyabb szolgáltatás érdekében. Kérjük, hogy a következő címeket a következő irányelvek szerint használjátok!

Hírlevél 2016/5

Tisztelt Kolléganők, tisztelt Kollégák!

2016. december 19.-ei nappal a leletező rendszert új küldő email-címre átállítottuk át. Ezentúl a nevalaszolj.noreply@duobakt.hu  címről küldjük ki leleteinket.

Hírlevél 2016/4

Tisztelt Kolléganők, tisztelt Kollégák!

Többen jeleztétek az utóbbi időben, hogy a várt eredményeitek nem akarnak megérkezni a megszokott ütemben. Ez a probléma főként Gmailfelhasználók körében jelentkezett.

Utánajártunk a problémának és kiderült, hogy a Gmail önkényes módon az általunk kiküldött leleteket gyakran a spam mappába helyezi.

A megoldás:

Hírlevél 2016/3

Tisztelt Kolléganők, Kollégák!

Aktuális körlevelünkben technikai információkra hívjuk fel a figyelmeteket illetve néhány számlázással kapcsolatos kérdést világítunk meg.

 

1.    Október elsejétőlaz ÁNTSZ épülete körül a parkolás díjköteles lett. Az épület belső parkolójába a Cserhalom utca felől továbbra is lehetőség van bejutni, ahol rövid időre ingyenesen lehet parkolni.

Hírlevél 2016/2

Tisztelt Kolléganők, Kollégák!

Mostani körlevelünkben a bélsárminták különös figyelemmel való kezelésére hívjuk fel figyelmeteket.

Tartalom átvétel