Hírek

Mintaleadás átvételi pontokon

Kedves Érintettek!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a Duo-Bakt Laborba szánt mintáitokat a következöképpen adhatjátok le, így ezek még tárgy napon átszállításra kerülnek hozzánk!

ÁTE Belgyógyászati Labor, (Kórélettani és Onkológiai Tanszék)
munkanapokon 12 óráig.

Ünnepi munkarend

Kedves Kolléganők, Kollégák!


Tisztelt Kolléganők, Kollégák!

Adatkezelési tájékoztató, beleegyezés adatkezelésbe

A Duo-Bakt Laboratórium szerződéses kötelezettség (vizsgálat megrendelés) teljesítése jogcímén nem kezeli az eb tulajdonosának, tartójának személyes adatait, csak nevét rögzíti, mivel azt előírja az Állategészségügyi Szabályzat.

A laboratóriumba érkező vizsgálat-kérő lapok ezért személyes adatként legalább a tulajdonos nevét tartalmazzák, de azt tartalmazniuk kell. Mindez azt is jelenti, hogy ez bekerül a MEDBAKTER Mikrobiológiai Nyilvántartó Programba.

Fizetési feltételek és módok

Fizetési feltételek és módok

Laboratóriumunkba kétféle módon kerülhet minta a díjak rendezése szempontjából.

Terápiás kutyák vizsgálatának díjszabása

 

Terápiás kutyák szűrővizsgálatának díjszabása

 

 

Hírlevél 2017/1

Tisztelt Kolléganők, tisztelt Kollégák!

Március elsejével átstrukturáltuk a levelezési rendszerünket a hatékonyabb szolgáltatás érdekében. Kérjük, hogy a következő címeket a következő irányelvek szerint használjátok!

Hírlevél 2016/5

Tisztelt Kolléganők, tisztelt Kollégák!

2016. december 19.-ei nappal a leletező rendszert új küldő email-címre átállítottuk át. Ezentúl a nevalaszolj.noreply@duobakt.hu  címről küldjük ki leleteinket.

Hírlevél 2016/4

Tisztelt Kolléganők, tisztelt Kollégák!

Többen jeleztétek az utóbbi időben, hogy a várt eredményeitek nem akarnak megérkezni a megszokott ütemben. Ez a probléma főként Gmailfelhasználók körében jelentkezett.

Utánajártunk a problémának és kiderült, hogy a Gmail önkényes módon az általunk kiküldött leleteket gyakran a spam mappába helyezi.

A megoldás:

Hírlevél 2016/3

Tisztelt Kolléganők, Kollégák!

Aktuális körlevelünkben technikai információkra hívjuk fel a figyelmeteket illetve néhány számlázással kapcsolatos kérdést világítunk meg.

 

1.    Október elsejétőlaz ÁNTSZ épülete körül a parkolás díjköteles lett. Az épület belső parkolójába a Cserhalom utca felől továbbra is lehetőség van bejutni, ahol rövid időre ingyenesen lehet parkolni.

Hírlevél 2016/2

Tisztelt Kolléganők, Kollégák!

Mostani körlevelünkben a bélsárminták különös figyelemmel való kezelésére hívjuk fel figyelmeteket.

Tartalom átvétel