Ünnepi munkarend

Kedves Kolléganők, Kollégák!


Tisztelt Kolléganők, Kollégák!

Ezúton értesítünk Benneteket, hogy 2020.05.01.-én, pénteken és 05.03.-án, vasárnap laboratóriumunk zárva tart, csak üzemviteli munkát végzünk. Ezen a napon postai kézbesítés nincs, és a saját szállítási rendszerünk sem működik. 2020.05.02.-án, szombaton laboratóriumunk helyben, Veresegyházon 15 óráig tudja fogadni mintáitokat. Szombati munkarendben működünk, azaz bőrkaparékot és bélsarat csak kérés esetén dolgozunk fel.
A Pünkösdhöz kapcsolódó három napos „hosszú hétvégén” laboratóriumunk szintén nem a szokásos munkarendben dolgozik. Ezeken a napokon sincs postai kézbesítés, és a saját szállítási rendszerünk sem működik.
2020.05.30.-án, szombaton laboratóriumunk helyben, Veresegyházon 15 óráig tudja fogadni mintáitokat. Bőrkaparékot és bélsarat csak kérés esetén dolgozunk fel.
A továbbiakban 05.31.-én és 06.01.-én a labor zárva tart, csak üzemviteli munkát végzünk. Ha ekkor sürgős mintát szeretnétek hozzánk eljuttatni, kérjük, hogy előtte velünk egyeztessetek!  Így az egyeztetés alapján leadott fontos minta (pl. hasűri-, mellűri váladék, hemokultúra) feldolgozását elvégezzük.
Tájékoztatásul jelezzük, hogy a bőrkaparékok, transzportos tamponminták és a bélsár különösebb károsodás nélkül hűtőben megvárhatják a következő szállítási napot, keddet.

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

Üdvözlettel:
a DB Labor Csapata